Op welke manier kom jij zo thuis?

January 20, 2017

Contact maken doe je niet met communicatievaardigheden, dat doe je met de juiste intentie. Contact maken doe je op het werk, maar zeker ook thuis. Op welke manier kom jij zo thuis? Welke energie wil je overbrengen? Dat je uitgeput bent na een lange week werken of wil je hen laten ervaren hoeveel ze voor je betekenen? Hoe begroet je jouw partner? Even snel of maak je echt contact? Op welke manier begroet je jouw kinderen? Zie je voor je hoe dat is? Hoe zij reageren?


 

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Jouw leidinggevende geeft jou nooit een slecht gevoel!

January 19, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts

November 14, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

Chrystal Clarity
Dahliastraat 9
4001EC  TIEL
0643477300