Je gevoel volgen? Intuïtie? Emotie? Instinct?

March 9, 2018

 

Je hoort steeds vaker dat mensen hun gevoel volgen. Ik vind dat fascinerend. Wat bedoelt iemand met je gevoel volgen? Het is een algemeen begrip. In mijn ervaring zijn de soorten gevoel die ik kan volgen instinct, intuïtie en emotie. Sommige mensen geven ook aan hun hart te volgen. Ik zie de nuance, maar voor mij is dat vergelijkbaar met je intuïtie volgen. Ik ben benieuwd naar inzichten van andere mensen. Dus reageer zeker op dit artikel.

 

Dit is wat ik met de begrippen bedoel:

Wat volg jij? Ik ben in het bijzonder benieuwd naar de mensen die zich gevoelsmens noemen en wat ze volgen? Wat maakt een gevoelsmens anders dan een ander mens?

Ik herken dit onderscheid tussen mensen namelijk niet.

 

Ik ben benieuwd naar de reacties.

 

 

 

Please reload

Featured Posts

Jouw leidinggevende geeft jou nooit een slecht gevoel!

January 19, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts