Resultaten komen als je er aan toe bent

April 25, 2018

Ik was 15 jaar. Aan het einde van de les moest ik bij mijn karateleraar komen. Hij vertelde me dat ik geen examen mocht doen voor mijn bruine band. Hij vond dat ik nog moest rijpen. Het voelde als een teleurstelling. Ik trainde altijd hard en was elke les aanwezig. Daarnaast had ik al 2 jaar geen examen meer gedaan. Toch wist hij mij te motiveren.

 

Hij vertelde mij dat ik een ruwe diamant was. Er moest nog even aan gewerkt worden om het te laten stralen. Dat raakte iets in mij. Voor het eerst besefte ik mij dat ik goed genoeg was om ooit de zwarte band te dragen. Het is een kwestie van geduld hebben. Mijn karateleraar gaf mij het advies om met plezier te blijven trainen. 4 jaar later droeg ik voor het eerst de zwarte band.

 

Het leerde mij dat resultaten komen wanneer je er aan toe bent. Enkele jaren later kwam ik tot een nieuw inzicht. Dat plezier hebben de belangrijkste brandstof is om hard te werken en om met tegenslagen om te gaan.

 

Please reload

Featured Posts

Jouw leidinggevende geeft jou nooit een slecht gevoel!

January 19, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts

November 14, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

Chrystal Clarity
Dahliastraat 9
4001EC  TIEL
0643477300