NEE!

May 2, 2018

The Dutch Postcode Lottery bedankt voor de inspiratie voor dit artikel. Ondanks de opvallende sticker op mijn brievenbus blijf ik jullie brieven ontvangen. Nu blijkt dat brieven gericht aan “de bewoners van” wel bezorgd mogen worden bij mensen met deze sticker.

 

Ik vraag me alleen af of het zin heeft. Deze sticker neem ik met een reden. Mijn mindset is helder; "NEE! Dit wil ik niet ontvangen." Het gaat direct de container in. 

 

Dit mechanisme kom ik ook tegen in organisaties. Bijvoorbeeld: Wij zijn onderscheidend in de markt. Want wij zijn transparant, duurzaam en klantgericht. De meeste medewerkers zijn hier enthousiast over. De brievenbus staat open.

 

Wanneer de waarden in de praktijk uitgevoerd moeten worden staat er soms toch een “NEE!” op de brievenbus van de medewerker. “Ik wil wel transparant zijn, maar ....”

 

Het zijn excuses om niet te doen wat jouw organisatie heeft beloofd. De mindsets van de medewerkers liggen niet in lijn met gewenste koers van jouw organisatie. Je gaat klanten teleurstellen. 

 

De Mindset Academie is hiervoor de oplossing. Het laat je medewerkers doen wat jouw organisatie belooft! Wat gaat het je opleveren als jouw organisatie de meest betrouwbare partner is?

 

 

in de markt?

Please reload

Featured Posts

Jouw leidinggevende geeft jou nooit een slecht gevoel!

January 19, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts

November 14, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

Chrystal Clarity
Dahliastraat 9
4001EC  TIEL
0643477300