Praktijkvoorbeeld

November 14, 2018

Werken in een stressvolle situatie kan een enorme kick geven. Het zorgt er voor dat we scherp blijven. We werken harder en we voelen veel energie. Er zijn genoeg mensen met een uitdagende baan die er van genieten. Het goede nieuws is dat het geen negatief effect op je gezondheid hoeft te hebben.

 

Er ontstaat pas een negatief effect als we onvoldoende herstellen of een te lange tijd een te hoge mate van stress ervaren. We raken dan uitgeput. Onze communicatie wordt minder aangenaam. Vooral de mensen die we liefhebben lijden hier het meeste onder als we thuiskomen. Het geeft ook een gevoel dat we ons door de dag moeten slepen. We staan ook minder open voor veranderingen en nieuwe ideeën. In het onderstaande plaatje zie je de resultaten van een deelnemer.

 

 

 

De bovenste grafiek is een plaatje voor het programma. Het onderstaande plaatje is het resultaat na 3 maanden. Deze persoon concentreerde zich op het veranderen van twee gedragingen: - Korte maar effectieve pauzes om beter te herstellen. - Effectief herstel toevoegen tijdens de avond voor het slapengaan om de slaap te verbeteren.

 

Resultaat: Het balans tussen stress en herstel ging van 18/100 (zeer slecht) naar 100/100 (uitstekend).

Please reload

Featured Posts

Jouw leidinggevende geeft jou nooit een slecht gevoel!

January 19, 2018

1/2
Please reload

Recent Posts

November 14, 2018

Please reload

Archive
Please reload

Search By Tags
Please reload

Follow Us
  • Facebook Basic Square
  • Twitter Basic Square
  • Google+ Basic Square
 

Chrystal Clarity
Dahliastraat 9
4001EC  TIEL
0643477300